Aasia turistide tõttu avab Finnair mitu uut sihtkohta

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jacky Naegelen/Reuters/Scanpix

Finnair lisab täiendavaid sihtkohti ja väljumisi Euroopasse nii 2018. aasta suve- kui ka talvehooajaks. Väljumiste kasvu olulisimaks põhjuseks on Euroopa sihtkohtade vastu üha suuremat huvi tundvad Aasia turistid.

«Finnair on tegemas läbi ajaloo suurimat kasvu, pakkudes rohkem Euroopa- ja Aasia-suunalisi lendusid kui kunagi varem,» sõnas Finnairi Baltimaade ja Ida-Euroopa piirkonnajuht Arunas Skuja.

Finnair lisab alates 2018. aasta juunikuust lennugraafikusse uue sihtkohana Lissaboni, kuhu hakatakse suvehooajal lendama igapäevaselt. Samuti lisatakse väljumisi Barcelona suunale, mille tulemusena on 2018. aasta suvises lennugraafikus iganädalaselt 18 lendu Barcelonasse. Täiendavaid väljumisi lisatakse ka Budapesti ja Krakowi suunale. Viimasest on mugav lennata edasi nii Aasiasse kui ka Ameerikasse. Täiendavaid lendusid lisatakse ka Genfi suunal ning juulis ja augustis sõidab Finnair kahel korral nädalas taas ka Astanasse.

2018. aasta talvises lennugraafikus täieneb Madridi-suunaliste väljumiste arv, kasvades 10 lennuni nädalas. Samuti lisatakse kaks täiendavat väljumist Reykjavikki. 

Tulenevalt Aasia turistide kõrgendatud huvist Lapimaa vastu lisab Finnair 2018/2019. talvehooajaks enam kui 230 väljumist Lapimaale Ivalosse, Rovaniemisse, Kittilässe ja Kuusamosse. Kokku pakub Finnair järgmisel talvehooajal Lapimaa-suunalistele lendudele 482 000 istekohta, mis on 15 protsenti enam kui tänavusel talvel. Lisaks jätkab Finnair otselendudega Lapimaale Londonist, Pariisist ja Zürichist.

Samuti toob Finnair koos Deutsche Bahniga turule Rail & Fly koostöö, mis tähendab, et kliendid, kes ostavad Finnairi pileti Saksamaalt või suunaga Saksamaale, saavad oma reisibroneeringusse lisada ka rongisõidu. Koostöö hõlmab enam kui 5600 raudteejaama Saksamaal. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles