Mihkel Raua reisiblogi: mõned kabistavad naisi ja saavad Ameerika presidendiks

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud oma raamatuesitlusel
Mihkel Raud oma raamatuesitlusel Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Tuntud muusik, ajakirjanik ja meelelahutaja Mihkel Raud hakkas pidama reisiteemalist päevaraamatut, kuhu ta kirjutab regulaarselt jutukesi Ameerika elust ning reisidest USAs ja mujal maailmas.

Hetkel elab ja töötab Mihkel Raud Chicagos ning tema reisijutud hakkavad ilmuma Go Traveli Mihkel Raua reisinurgas. Oma esimeses postituses usutleb Mihkel, et praegu on Ameerikast kirjutamiseks parim aeg:

«Kõik pidi hoopis teistmoodi minema. Ja teistmoodi pidid minema asjad ka siin, Ameerika Ühendriikides. Valges Majas pidi hakkama elama Hillary Clinton ning armastatud saatejuht Charlie Rose pidi kõrgele eale vaatamata veel pikki aastaid telesaateid tegema. Aga Valges Majas elab Donald Trump ja eile teatas hulk naisi, et Charlie Rose on neid käperdanud, mistõttu läheb tänahommikune CBSi hommikusaade eetrisse ilma temata.

Maailm on hulluks läinud: mõned kabistavad naisi ja avastavad end töötukassa järjekorrast, teised teevad sedasama ja saavad Ameerika presidendiks. Mingil kummalisel moel on mul taolise skisofreenia üle isegi hea meel, sest paremat aega Ameerikast kirjutamiseks ei tule ilmselt niipea.»

Samas arvab Mihkel, et ainult Ameerikaga ta oma reisiblogis ei piirdu. «Küllap käin vahepeal Aasias ja Aafrikas ka, võib-olla peatun pikemalt Euroopas, võib-olla avastan kirjutades, et parim koht reisimiseks on hoopis Eesti,» kirjutab mees.

Kas uuest reisiblogist võiks ühel hetkel välja kasvada ka mõni reisiprogramm või raamat, ei tea hetkel veel ei reisibüroo ega Raud ise, kuigi tegijate sõnul on hea koostöö korral kõik võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles