Video: koduigatsust põdev itaallane küpsetas kosmoses kaaluta olekus pitsa (2)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Youtube'ist

Mida igatseksid sina kõige rohkem kui peaksid aasta aega kosmoses elama? Itaallaste jaoks pole loomulikult küsimustki, muidugi mõista igatsevad nad pitsat.

Rahvusvahelises Kosmosejaamas töötav itaallastest astronaut Paolo Nespoli leidis oma igatsusele lahenduse. Nimelt ütles ta oma ülemusele, et ta tõeliselt igatseb pitsat, vahendas Travel and Leisure.

Lahke südamega ülemus Kirk A. Shireman (Rahvusvahelise Kosmosejaama juht) tõi astronautidele pitsa koostisosad kosmosesse kohale. Kuus meeskonnaliiget tegid seejärel minutpikkuse video, et näidata ja ka tõestada, et kosmoses on võimalik pitsat teha.

Huvitaval kombel ei lähegi kosmoses kaaluta olekus pitsakaste, juust ja muud pitsakatte osad ruumis lendlema, nagu multikates tihti nähtud. Pitsa kokkupanek läheb üllatavalt sujuvalt ning tulemus tundub kahtlemata maitsev.

Jääb vaid loota, et tegemist on tõeliselt ebamaise pitsaga.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles