Uus odavlennufirma hakkab pakkuma Pariisi ja New Yorgi vahelisi lende alates 129 eurost

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: 2017 International Airlines Group

Hiljuti  alustas tööd uus odavlennufirma Level, mis hakkab pakkuma ülisoodsat lennuühendust Euroopa ja Ameerika Ühendriikide vahel.

Alates 2018. aasta juulist hakkab Pariisi Orly lennujaamast väljuma kaks pikamaa-odavlendu. Kolm korda nädalas hakkab Level lendama Kanadasse Montreali ja neli korda nädalas Kariibi mere saarele Guadeloupele.

Alates septembrikuust lisandub veel kaks pikamaalendu, kolm korda nädalas veel ühele Kariibi mere saarele Martiniquele ja neli korda nädalas New Yorki, kuhu saab juba praegu pileteid ette osta.

Uus odavlennufirma kuulub Rahvusvaheliste Lennuliinide Gruppi ning lennufirma «kodulennujaama» Orlyt on juba mõnda aega kasutanud Hispaania odavlennufirma Vueling, kelle lennukid hakkavad aeg-ajalt ka Leveli lende opereerima.

Lendude piletihinnad hakkavad olema soodsad. New Yorki saab Pariisist 129 euroga ning Montreali kõigest 99 euroga. Hinnad sisaldavad kõiki makse, kuid mitte pardal jagatavat toitu ega äraantavat pagasit.

Level hakkab asendama Openskiesi, millelt Level võtab üle 170 töötajat, ruumid, õhutranspordi sertifikaadi ning isegi kliendid. Alates septembrist lõpetab Openskies täielikult töö, et teha ruumi Levelile.

Odavlennufirma tegi eduka debüüdi juunikuus Barcelonas, kust lennud hakkasid toimuma Buenos Airesesse, Punta Canasse, Oaklandi ja Los Angelesse. Märtsist lisandub Barcelona lennuühendusse ka Boston.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles