Eestlaste hullutav surfivideo Sri Lankalt

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Maailmakuulsad eesti seiklejad Juhani Särglep ja Katri Palm on seekord kokku pannud innustava surfivideo Sri Lanka troopiliste lainete vahel. Kaunis rand mõnusalt suurte lainetega asub Midigama piirkonnas ning kannab nime Lazy Left.

Lisaks surfihimu tekitamisele ei kajasta video mitte lihtsalt rõõmsat seltskonda lainete keskel, vaid Juhani sõnul toimus Sri Lankal suisa Eesti meistrivõistlus lainelauasõidus.

Nüüdseks kahekordne tšempion on Keijo Ruuven ja esimest korda Eesti lainesurfi ajaloos on naiste arvestuses võitjaks Krõõt Laesson.

Surfajaid hindas Austraalias sündinud ja lainetes kasvanud Mitch Corrigan, kes jälgis 45-minutilise heat'i jooksul sõidu puhtust, kiirust, manöövreid ja loomulikult laine suurust. Arvesse läks iga osaleja kaks parimat sõitu. Osalejatel tuli taltsutada väljakutsuvat lainet, mille tulemusel saavutas Keijo Ruuven esikoha 13 punktiga (maksimum 20). 

Teise koha saavutas Viljar Raidmets samuti puhaste pööretega tugeva sooritusega (11,5 punkti) ning kolmandaks jõudis Joel Pärle (11 punkti).

Meistrivõistluste esikolmik:

1. Keijo Ruuven

2. Viljar Raidmets

3. Joel Pärle

Naiste arvestuses võttis väljakutse vastu tervelt kuus kaunist osalejannat ja parimatena väljusid võistlusest:

1. Krõõt Laesson

2. Britt Ressar

3. Helen Habakuk

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles