Kummastav kurioosum: mehe surnukeha vedeles kuid lennujaama parklas

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kansas City lennujaama parkla
Kansas City lennujaama parkla Foto: Orlin Wagner/AP/Scanpix

Mees nimega Randy Potter jäi kadunuks 2017. aasta veebruaris, kuid alles septembri lõpus leiti tema surnukeha üllatavalt läbikäidavast paigast – lennujaamast.

Veebruaris teatas Randy Potteri perekond mehe kadumisest kohe kohalikule Lenexa politseile ja ka kohalikule Kansas City rahvusvahelisele lennujaamale, vahendas The Kansas City Star. Seda kummalisem on, et kaheksa kuud hiljem leiti tema surnukeha sealsamas lennujaama parklas olevast autost. Surma põhjuseks arvatakse olevat enesetapp.

Kuigi politsei kulutas sadu tunde mehe otsingutele, jäi lennujaama parkla kuidagi kahe silma vahele. Politsei uskus lõpuks, et 53-aastane mees on pere hüljanud ning lõpetas otsingud. Mehe jäänused leiti vaid seetõttu, et keegi kurtis lennujaama parklas olevast autost tuleva tugeva leha üle.

Politsei kinnitas, et lennujaama parkimisplatsi nad tõepoolest ei kontrollinud, kuid nad olid suhelnud lennujaamaga. Politsei küll kontrollis, kas mees on teinud mõnele lennule broneeringu, kuid kui selgus, et ei ole, polnud politseil põhjust ise rohkem lennujaamale keskenduda. Mehel polnud ka teadaolevalt kalduvusi suitsiidile. Sugulaste ja lähedaste arvates oli mees lihtsalt pere hüljanud, mistõttu jäi seda versiooni uskuma ka politsei.

Kõige kummalisem on siiski, et auto seisis ülikontrollitud lennujaama parklas liikumatult tervelt kaheksa kuud ning mitte keegi selles midagi kahtlast ei märganud. Lennujaamale oli mehe auto numbrimärk teada, mistõttu olevat lennujaama ametnikud väitnud, et kui Potteri auto oleks seal olnud, oleks seda kindlasti märgatud.

Kansas City lennujaama parkimisalal ei ole nimelt ajalist piirangut, mistõttu on juhtunud, et mõni inimene on soovimatu auto lihtsalt siia vedelema toonud.

Samuti pole see esimene kord, et lennujaama parklas on tehtud enesetapp. 1994. aastal leiti lennujaama parklast 39-aastase Wayne H. Grosserhode surnukeha, keda politsei läks parklasse otsima just mehe abikaasa soovitusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles