Vaata ja imesta: Lufthansa uus äriklassi iste näeb välja nagu troon

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Lennufirmad üritavad järjepidevalt üksteist äriklassis luksuse pakkumisel üle trumbata. Saksa lennufirma Lufthansa on välja tulnud ideega panna jõukamad kliendid justkui «troonidele» istuma.

Uus äriklassi iste saab olema Boeing 777 lennukis ning esmakordselt saavad kliendid õhutroonil istuda 2020. aastal, vahendas Travel and Leisure.

Iste seljatuge on võimalik nii täielikult kui ka poolenisti alla lasta, tänu millele saab nii mugavalt magada kui ka lihtsalt pikutada. Kui aga seljatugi on üleval, meenutab iste oma suursuguse oleku ja lennuki keskel asetsemisega trooni.

Sellegipoolest ei ole Lufthansa selle poolt, et äriklientidel võiks lennukis täiesti omaette ruum olla, nagu näiteks Delta One’il. Saksa lennufirma soovib pakkuda lihtsalt suuremat mugavust, rohkem ruumi ja privaatsust, kuid mitte täielikku eraldatust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles