Tänasest saab lennujaama terminalist kuiva jalaga ühistranspordikeskusesse (2)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates 1. detsembrist on reisijatele avatud Tallinna Lennujaama reisiterminali ja ühistranspordikeskust ühendav galeriikäik, samuti on muutunud ka ühistranspordiskeem lennujaama lähiümbruses.

Ühendusgalerii pikkuseks on 53 meetrit ning selle kaudu pääsevad reisijad kuiva jalaga otse ühistranspordikeskusest reisiterminali. Liikumise hõlbustamiseks on galerii ühistranspordikeskuse poolses otsas ka eskalaator ning invalift. Ühistranspordikeskus on avatud vastavalt lennuplaanile, nii nagu reisiterminalgi. Keskuse ruumides asuvad ka rendiautofirmade bürood.

Ühistranspordikeskuses peatuvad alates 1. detsembrist tramm number 4, linnaliinibussid 2 ja 65 ning Tartu kaugbussiliinid. Liini nr 2 busside kesklinna-suunaline Lennujaama peatus asub Tartu maanteel ja Mõigu-suunaline Lennujaama peatus on trammiliini nr 4 lõpp-peatuse lähedal.

Liini nr 65 busside tagasipöördekoht on Lennujaama peatuses, mis asub trammiliini nr 4 lõpp-peatuse kõrval.

Lennujaama reisiterminali esine parkla suleti sõidukitele 15. novembril, tänaseks on parkla asukohas juba alustatud uue parkimismaja ehitusega.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles