Reisijad pidid terve lennu tõelist sauna taluma

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Jaromír Chalabala / Alamy/ Vida Press

Enamasti valmistuvad reisijad pigem jahedapoolseks lennuks, kuid eelmisel nädalal Kuala Lumpurist Singapuri teel oleval Malaysia Airlines lennul MH-605 pidid reisijad rikke tõttu hoopis kohutavat palavust taluma.

Kohe kui reisijad olid pardale jõudnud, olevat nad kurtnud liigse palavuse üle, vahendas Travel and Leisure. Nimelt kirjeldasid reisijad, et lennukisse sisenedes oli tunne, justkui oleks lennuk olnud pargitud päikese kätte ja õhukonditsioneer ei töötanud.

Pärast õhkutõusu tõusis aga õhutemperatuur veelgi, mis tegi lennu tõeliselt ebamugavaks. Reisijad jätkasid palavuse üle kurtmist terve lennu vältel ning kasutasid endale tuule tegemiseks lehvikuna kõike ettejuhtuvat nagu lennusisesed ajakirjad ja turvalisuskaardid.

Õhukonditsioneer ei töötanud samuti ning puhus inimestele näkku hoopis kuuma õhku. Õnneks jõudis lennuk siiski turvaliselt Singapuri ja kellelgi reisijatest terviserikkeid ei tekkinud. Küll aga mõõdeti kabiini õhutemperatuuriks 35,2 ºC.

Pärast maandumist jäi lennuk 92 tunniks parandusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles