Neli parimat sihtkohta, kuhu 2018. aastal enne teisi jõuda

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Monroe Steele on stiilne reisiblogija, kes käib imelistes kohtades ning vahendab oma rännakuid andunud publikule kaunite fotodega. On arusaamatu, kuidas keegi võib välja näha nii stiilne, kui on teada, et ta elab kohvri otsas. Nüüd annab ta nõu, millised on need sihtkohtad, kuhu 2018. aastal suund võtta – ja tark on kiirustada, sest peagi ilmselt suunduvad sinna kõik reisihuvilised!

Oaxaca, Mehhiko
Oaxaca, Mehhiko Foto: Vida Press

Oaxaca linn, Mehhiko

«Kõik kogunevad Cancuni või Cabosse, kuid just Oaxacas saab näha ja kogeda tõeliselt autentset Mehhikot,» ütleb Monroe HuffPostis. Imelised toidud ja kultuur, kaunid tänavad, hingetuks tegev arhitektuur...

Arusha rahvuspark, Tansaania
Arusha rahvuspark, Tansaania Foto: Vida Press

Arusha, Tansaania

«Kõik teavad Zanzibari puutumatuid randu Tansaanias, aga kuidas oleks taltsutamatu metsiku loodusega? Ma tahan oma silmadega näha Kilimanjarot, teades samas, et seisan täpselt Cape Towni ja Kairo vahel,» õhkab Monroe. Ja kui sa oled alati unistanud kaelkirjakule pai tegemisest, siis see on õige sihtkoht.

Monet' maja Givernys
Monet' maja Givernys Foto: Vida Press

Giverny, Prantsusmaa

Kõigest tunniajase rongisõidu kaugusel Pariisist leiad sa end idüllilisest külakesest. «Ma kujutlen end istumas aias, mis on inspireerinud legendaarset Claude Monet’d. Seega jah: see on minu nimekirjas!»

Angkor Wati tempel, Siem Reap, Kambodža
Angkor Wati tempel, Siem Reap, Kambodža Foto: Vida Press

Siem Reap, Kambodža

«Ma armastan käia kohtades, mis panevad mind ahhetama ja Kambodža paistab selles osas olevat lõputult inspireeriv,» ütleb Monroe, kes tahab külastada templeid, eriti aga «naistetemplit» Banteay Sreid. Mediteerimine ja lõõgastumine, imelised söögid ja vaated – kuidas saaks sellele ei öelda?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles