Must reede! Milliseid supersoodustusi pakuvad eri odavlennufirmad?

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jeff Blackler/REX/ Vida Press

Täna, mustal reedel, pakuvad mitmed lennufirmad ülisoodsaid lennupiletite hindu. Siin on välja toodud levinumad odavlennufirmad, kuid soodustusi pakuvad ka mitmed teised lennufirmad.

Norwegian Air

Üle-Atlandilisi lende tegev Norwegian Air pakub musta reede raames lendudele kuni 30 protsendilist soodustust. Pikamaa lennud on 20 protsenti soodsamad ning Euroopa-sisesed lennud 30 protsendilise soodustusega. Soodustuse saamiseks tuleks kasutada koodi BLACKFRIDAY17 ning broneerida lend täna enne südaööd. Eriti soodsad on Riiast alguse saavad lennud. Näiteks saab Kopenhaagenisse lennata 16,89 euroga, Oslosse 26,21 euroga ning Stockholmi 21,16 euroga.

Ryanair

Terve see nädal on Ryanair pakkunud «musta reede» kampaania käigus iga päev eri soodustusi. Tänaseks pakkumiseks on 20 protsenti soodustust eri piletitele. Kui varasemad pakkumised on kehtinud vaid keskööni, siis täna väljakuulutatud soodustusega saab pileteid osta kuni pühapäeva keskööni. Samuti on selle nädala jooksul ostetud äraantav pagas 20-protsendilise soodustusega. Täna saab osta pileteid Tallinnast Maltale näiteks 47 euroga ja Küprosele 43 euroga.

Easyjet

Easyjet pakub sarnaselt Norwegianiga mustal reedel 30 protsendilist soodustust paljudele lendudele. Näiteks leiab täna Tallinnast edasi-tagasi otselennu pileteid Berliini 30 euroga.

Wizzair

Wizzair nimetab oma sooduspakkumist lennufirma värvidest inspireeritult hoopis roosaks reedeks. Kampaanianimest hoolimata pakub ka Wizzair täna lennupiletitele samuti 20 protsendilist soodustust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles