Reisijad jagavad pilootide naljakaid ütlusi: «mul on kõige seksikam lennuk»

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Edwin Remsberg / Alamy/ Vida Press

Päevas palju lende tegevad piloodid on mõnikord nii tüdinud, et ei viitsi reisijatele sõnagi öelda. Teised jällegi on tõelised naljahambad ning naerutavad reisijaid kas ettekavatsetult või täitsa kogemata.

Üleeilsel Delta lennul piloot George just tagasihoidlikkusega ei hiilanud. Ta ütles reisijatele teadaandes näiteks, et ta on parim piloot terves Ameerikas.

«Ma olen lennanud paljudel salaoperatsioonidel, millest ma ei saa rääkida.. nii et see lend on täiesti köömes.»

«Mul on kõige seksikam lennuk... selles on tervelt 64 arvutit.»

«Ma kohtlen oma meeskonda paremini kui ükski terve piloot ja ma garanteerin seega, et nad kannavad teie eest hästi hoolt.»

Reisijad on ka varasemalt pannud kirja pilootide naljakaid ütlusi, mille on kokku kogunud Overheard.

US Airwaysi lennu piloot ütles teadaandes: «Me jõuame Indianapolisesse ühe tunni ja 55 minuti pärast. [Mikrofon lülitatakse välja ja uuesti sisse] Eeee... Me jõuame hoopis Bostonisse. Te teate ise küll, kuhu lendate.

Lennusaatja ütles kord Raleighist Durhami teel olnud lennul: «Tere õhtust daamid ja härrad, tere tulemast lennu 1751 pardale. Minu nimi on John ja ma olen täna teie pealennusaatja. Mind assisteerivad minu armas kihlatu ning mu eks-naine Jill. See võib olla küll veidi kummaline, aga me loodame, et teil saab olema meeldiv lend.»

Mõni aasta tagasi JetBlue lennul ütles kapten: «Mina olen teie kapten Greg ja minu kõrval istub teie kaaspiloot… ka Greg.»

JetStari lennul Austraalias tegi lennusaatja kohmaka vea, öeldes, et kui teil on kaasas «haisvaid» lapsi, võite lennukist väljuda enne teisi. Ta pidas silmas tegelikult väikseid lapsi, kuid inglise keeles võivad sõnad väike «small» ja haisev «smelly» kõlada väga sarnaselt.

Chicago lennujaamas teatas pärast maandumist ükskord piloodist naljahammas: «Daamid ja härrad, seda maandumist ei viinud läbi mina. See oli meie kaaspiloot – ta peab maanduma kord kuus. Ja ta keeras selle täiesti kihva. Tere tulemast Chicagosse!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles