Parimad musta reede reisipakkumised eri veebilehtedelt

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Constantin Stanciu / Alamy/ Vida Press

Kuigi eesti kauplused ei tähista musta reedet nii suurejooneliselt kui Ameerika Ühendriikide poed, siis veebipoodide suursoodustusi saame ka meie enda heaks ära kasutada.

 

Must reede on suurte allahindluspakkumistega reede, mis on päev pärast Ameerika Ühendriikides tähistatavat tänupüha. Isegi riikides, kus tänupüha ei oma mingit tähtsust, on hakatud vähemasti musta reede sooduspakkumisi au sees pidama.

Suurbritaania väljaanne Telegraph on kokku kogunud  mitmete reisiettevõtete musta reede sooduspakkumised:

Edasi-tagasi piletid Londonist Los Angelesse 197 euroga

Hiljuti maailma parimaks lennufirmaks valitud Air New Zealand  pakub ülisoodsaid lennupileteid Londonist Los Angelesse 197 euroga valitud kuupäevadel veebruaris ja märtsis ning 450 eurot maksvaid edasi-tagasi pileteid Londonist Uus-Meremaale. Piletid tulevad müüki 24. novembril kell 9 hommikul ning lennufirma usub, et piletid müüakse välja minutite jooksul.

Soodsad lennupiletid Atlandi ülesteks lendudeks

Soodsaid pikamaalende pakkuv lennufirma Norwegian Air lubab pakkuda mustal reedel ülisoodsaid hindu erinevatesse Ameerika Ühendriikide sihtkohtadesse. Soodsad piletid tulevad müügile üks minut pärast neljapäeva südaööd vastu reedet. Norwegiani sihtkohtade hulgas on linnad nagu Boston, Las Vegas, Los Angeles ja New York.

Ryanairi kampaania

Ryanair pakub terve nädala jooksul eri soodustusi. Eile südaööni sai näiteks osta pileteid eri Euroopa sihtkohtadesse vaid viie euro eest. Täna südaööni pakub Ryanair kümne protsendilist soodustust aprillist juunini toimuvatele lendudele. Kuni nädala lõpuni avaldab Ryanair iga päev uue sooduspakkumise. Lisaks on terve nädala jooksul 20 protsendiline soodustus äraantavale pagasile.

Kõik hinnas paketid Austraaliasse, Maldiividele, Langkawile või Cancuni

Netflightsil on terve rida musta reede sooduspakkumisi, mille hulka kuulub 12-päevane Austraalia ekskursioon, kus külastatakse Sydneyt, Cairnsi ja Melbourni vaid 1700 euro eest (lennupiletid hinna sees). Sarnased pakkumised on Maldiividele 1217 euroga, Langkawile 839 euroga ja Cancuni 1127 euroga.

Thomas Cooki suvepuhkuselt 225 eurot soodustust

Suurbritannia suurim reisikorraldaja Thomas Cook avaldas oma musta reede sooduspakkumised juba 17. novembril ning pakub 225 eurost soodustust mitmetele pakettidele. Pakkumised kehtivad 28. novembrini. Soodustuse saamiseks kasuta koodi BF200.

Nädal Floridas 405 euroga

Ocean Florida pakub seitsme päevalist paketti kõrghooajal vaid 405 euro eest. Hinna sees on lennupiletid ja majutus Orlandos asuvas Avanti Resort hotellis. Pakkumine läheb üles reedel kell 9 hommikul.

40 protsenti soodustust Kariibimere saare puhkusepaketile

Caribtours pakub 40 protsendilist soodustust Barbadose paketile, mida saab osta kuni 1. detsembrini. Barbadose pakkumise hulka kuuluvad lennupiletid, seitse ööd Colony Clubis koos hommikusöögi ja lennujaama transpordiga. Hind on 1679 eurot inimese kohta (juhul kui broneerivad koos kaks inimest).

Seila soodsalt Vahemerel

Kruiisipakkuja Voyages to Antiquity pakub 24. novembril 10-päevast Antiik-Kreeka ja Dalmaatsia ranniku kruiisi vaid 2087 euro eest. Kruiis läbib paiku nagu Naupila, Katakolon, Itea, Delphi, Korfu, Kotori laht, Dubrovnik, Split, Trieste ja Veneetsia. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles