Otsid erilist pulmaideed? Monte Carlos saad abielluda vee all

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis instagramist/ metropolemonaco

Kui armastad veealust maailma, sukeldumist või oled lihtsalt multika «Väike merineitsi» fänn, on sul nüüd võimalus oma unistuste laulatus pidada vee all.

Monte Carlos asub hotell nimega The Hotel Metropole, mis pakub veealust pulmapaketti, vahendas Travel and Leisure. Pakett on just nagu veealune sukeldumisekskursioon, mis sisaldab endas laulatustseremooniat vee all ning pidulikku veealust pulmariietust.

Pruuti ja peigmeest juhib mööda veealust nii-öelda vahekäiku neljakordne vabasukeldumise maailmameister Pierre Frolla. Tseremoonia alguses ootab Pierre Frolla koos peigmehega juba vee all, kui pruut hõljub alla neile seltsi. See on kahtlemata kõige graatsilisem võimalik «pruudikõnd» peigmehe juurde.

Pulmakülalised saavad samuti laulatusest osa, kuid neil peavad olema kalipsod ja sukeldumisvarustus. Peigmees kannab pulmas pulmaülikonna-laadset kalipsot (mille hulka kuulub isegi müts) ning pruudi riietus on veelgi erilisem. Pruut kannab valget neopreenist kleiti ja tüllseelikut ning pruudi juustesse asetatakse roos.

Pärast vesist pulma saavad pruutpaar ja külalised nautida kokteile ja lõunasööki rannas ning otse loomulikult jäädvustatakse eriline päev videolindile.

Hotell pakub samuti abieluettepaneku paketti, mis tähendab, et saad kallimale teha abieluettepaneku vee all ning pärast seda nautida rannas šampust ja suupisteid.

Neid pakette saavad kasutada ainult hotellis ööbivad külalised (majutuse hinnad algavad 331 eurost öö kohta). Tseremoonia hind varieerub vastavalt külaliste arvule, kuid abieluettepaneku saab tehtud keskmiselt 1200 euroga ning pulmapeo peetud 7000 euroga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles