Nordica alustas «vaiksete lendudega»

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennufirma Nordica lennuk
Lennufirma Nordica lennuk Foto: AIVAR AOT

Hommikustel lennureisidel ei ole midagi ebameeldivamat, kui unise peaga lõputute valjude teadaannete kuulamine ning ereda valguse käes istumine. Seetõttu on alates novembrist Nordica varahommikustel väljumistel vähem infomüra ja mahedam salongivalgustus.

Eesti lennufirma Nordica alustas novembri algusest «vaiksete lendudega». Kõik kodumaise lennufirma kliendid, kelle lend väljub Tallinnast enne kella 9 hommikul, võivad nüüdsest nautida lennul pikemat puhkeaega ja väiksemat infomüra.

«Näeme, et varahommikustel reisijatel on tihti kerge unevõlg ja seetõttu soovime luua võimalusi, et inimesed saaksid seda väärtuslikku puhkeaega vajadusel pikendada,» selgitas Nordica teenindusjuht Tiina Riismandel.

Nordica «vaiksetel lendudel» kommunikeeritakse pardateateid lühendatud versioonis ning vaiksemal hääletoonil (välja arvatud ohutusega seotud teadaanded). Kampaania ega pilvepoe reklaamtekste ette ei loeta ja salongivalgustus reguleeritakse mahedamaks. «Vaiksed lennud» toimuvad alates novembri algusest kuni järgmise aasta märtsi lõpuni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles