Järelvaadatav: Igor Mang arutles raamatu «Viimne Testament» autoriga

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell kell 18 toimub Solarise Apollos raamatu «Viimne Testament» esitlus. Siberist sõidab kohale Vene vaimne õpetaja Vadim Redkin vissarioonlaste kogukonnast.

Vissarioonlaste kultuuri on eestlastele tutvustatud ka läbi armastatud kogupere saate «Meie aasta Siberis» - Tuuli Roosma elas kogu perega aasta aega vissarioonlaste kogukonnas. Täna arutlebki Vadin Redkin oma raamatu üle ning saame heita pilgu vissarioonlaste sisemaailma, aga ka mõtestada maailma lahti laiemalt.

Redkin arutleb koos Igori Mangi, Helle Kahro, Harri Kingo ning õhtujuhi Peeter Liivaga Vissarioni Õpetuse kesksetel teemadel: kes on inimene ja mis on tema tegevuse eesmärk siin Maa peal? Miks on inimene astunud kõrvale oma tegelikust arenguteest ja asunud hävitama koduplaneeti Emakest Maad, olles sellisena kõige kahjulikum olend nii sellel planeedil kui ka kogu Universumis?

Vaata otseülekannet Reisile.ee veebist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles