Eesti hotellitöötajate põnevad seigad: öised prostituudid eksisid hotelliga (1)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Julian Simmonds/REX/ Vida Press

Hotelliteenindaja tööpäevad ei möödu sugugi ainult vastuvõtulauas naeratades ning külalisi vastu võttes. Eesti nelja- ja viietärnihotellide vastuvõtujuhte koondav AICR alaliit Eestis ja Postimees on kokku kogunud huvitavamad lood hotellide administraatoritelt. 

Anonüümseks jääda soovinud endine hotelli administraator kirjutab:

Töötasin hotellis administraatorina päevases vahetuses, kuid ühel vaba päeva õhtul tuli kõne, et töökaaslane haigestus ja küsiti, kas saaksin tulla asendajana ööseks tööle. Olin nõus ja seadsin sammud tööle. Alguses oli mul veel hirm, et äkki jään magama, kuna pole eriti ööinimene, aga öine vahejuhtum ei lasknud mingil unel tekkida.

Oli juba paar tundi möödunud ja viimased töötajad samuti majast lahkunud. Olin täiesti üksinda. Hotell ise oli väike, 60 toaga, ning majas viibis sel hetkel umbes 40 inimest. Istusin seal omaette arvutis, kui ühel astusid sisse kaks naist ning sõitsid liftiga neljandale korrusele. Mõtlesin, et ju nad on hotelli kliendid ega teinud sellest välja.

Läks mööda umbes viis minutit ning naised tulid kiirel sammul minu laua juurde ja hakkasid vene keeles rääkima. Kuna ma vene keelt ei oska, palusin neil rääkida inglise või eesti keeles. Seejärel hakkasid nad aktsiendiga vigases eesti keeles selgitama, et eksisid hotelliga ja koputasid ühe toa uksele ja selle toa kliendid on nüüd paanikas. Sain kohe aru, et tegemist on lõbunaistega ja arvatavasti oli kunde ja teenindaja suhtluses tekkinud mingi arusaamatus, mistõttu nad sattusid valesse hotelli.

Uurisin neilt, mis tuppa nad läksid ja mis täpselt juhtus ja palusin seejärel naistel lahkuda. Kutsusin neile takso ja näitasin veel, kus asub see õige hotell, kuhu nad minema pidid. Nad andsid mulle viisakusest viis eurot jootraha ja lahkusid.

Peagi pärast naiste lahkumist tulid alla nimetatud toas olnud kliendid. Esiti nad küll pahandasid, aga kuna rääkisin neile kogu loo ära ja vabandasin, siis nad leebusid ega kirjutanud kaebust.

Olen neid naisi paar korda poes kohanud ja arvan, et nende ehmunud nägusid ei unusta ma kunagi.

Loe ka:

Rätikuga vehkinud klient põhjustas suure uputuse

Roosiõitest süda voodil


Postimehe reisiportaal avaldab kord nädalas eesti hotellitöötajate tööl juhtunud põnevaid seikasid. Kui oled hotellis töötanud ja tahad oma lugu jagada, siis kirjuta reis@postimees.ee.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles