Eemaletõukav põhjus, miks peaksid hotellis alati enne toolile istumist käteräti alla panema (1)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Galyna Tymonko / Alamy/ Vida Press

Paljud hotellikülalised istuvad pärast duši all käimist toolidel alasti, kuid toole ei puhastata enamasti millegi muu kui vaid tolmuimejaga.

Mõtle hoolega järele, enne kui istud hotellitoas olevale toolile või diivanile, hoiatab TheSun. Eriti kui soovid maha istuda ilma riieteta. Ühe New Yorgi hotellis töötava koristaja sõnul tasub alati enne hotellitoas kuhugi istumist käterätik alla panna. Seda seetõttu, et palju külastajad armastavad toas alasti ringi käia ning ka toolidele istuda. Koristaja sõnul jätavad paljud külastajad ka toolidele plekke, mida puhastatakse vaid seni, kuni enam plekki näha pole (kuid mitte piisavalt põhjalikult, et baktereid eemaldada).

On veel üks põhjus, miks ei tasu toolidele ilma käterätita istuda. Nimelt võivad hotellide pehmetel toolidel elada lutikad, mis kinnituvad sinu riiete või toolile asetatud koti külge. Sedasi võid endale lutikad hotellist koju kaasa tuua. Kuigi lutikahammustus ei ole valulik, tekitab see ebamugavust, sügelust ja punetust.

Toolid pole ainsad ebahügieenilised paigad hotellitoas. Nimelt on hotellitöötajad kinnitanud, et kuigi voodilinu pestakse pärast iga kliendi külastust, siis tekkide ja kattemadratsitega on teine lugu. Ühe hotellitöötaja sõnul pestakse neid ainult kaks korda aastas (kui sedagi).

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles