Friday Night Skate alustab täna õhtul

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Friday Night Skate
Friday Night Skate Foto: Friday Night Skate


Friday Night Skate alustab reedel (6.mai) 12. hooaega ja kutsub jälle kõiki rulluisutama.



 
Friday Night Skate on rulluisuüritus, mis saab sellel hooajal kokku 6. maist kuni 31. septembrini igal reedel ja seal osalemine on kõigile täiesti TASUTA. Sõit kestab koos peatustega umbes 3 tundi. Kogunetakse Tallinnas, Vabaduse väljakul kell 19:30 ning liikuma hakatakse kell 20:00. Iga kord sõidetakse läbi mingi kindel marsruut ja lõpetatakse jälle Vabaduse väljakul. Ringi pikkus on keskmiselt 20 km. Kohad, kuhu sõidetakse hõlmavad kogu Tallinnat ning uusi marsruute lisandub pidevalt. Tihedamini külastatavatest kohtadest võib välja tuua näiteks Pirita, Pelguranna, Lasnamäe, Kakumäe, Õismäe, Nõmme, Mustamäe, Rocca al Mare ja Kesklinn.


Oodatud on igaüks, kes vähegi uisutada oskab, tase ja stiil pole olulised, kuid pidurdamisoskus tuleb kasuks. Pole tähtis, kas oled üksi või mitmekesi, ei loe ka see, kas oled noor või vana. Ürituselt leiab palju uusi sõpru ja tuttavaid. Osaleda saab rulluiskudel ja jalgrattaga. Soovitatav on kanda kaitsmeid ja kiivrit.
Lisaks toimuvad FNS’idel loosimised, võistlused, karnevalid ja palju muud huvitavat.
 
Sel suvel on lisanduvad Friday Night Skate’idele veel mitmed muud huvitavad sündmused: öösel suurema grupiga rulluisutamine Tallinnast Pärnusse, rulluisutamise retked Soomes ja Otepääl, Ööskeit Maraton ümber Tallinna (70 km) ning mitmed teised ettevõtmised.
 
Hooaja esimesel Friday Night Skate’il (6.mail) sõidetakse Nõmme poole. Kogunema hakatakse seekord juba kell 19.00 Vabaduse väljakul, kus huvilistele antakse tasuta rulluisukoolitust ja jagatakse rulluisuhoolduse näpunäiteid. Kell 20:00 rivistatakse kõik osalejad, loetakse üle, selgitatakse reeglid ja alustatakse liikumisega. Sõidetakse mööda kordatehtud tänavaid ning nauditakse head rulluisutajate seltskonda. Pikem peatus tehakse Hiiu staadioni kõrval asuval korvpalli platsil, kus saab puhata, mängida ning osa võtta rulluisuhoolduse ja rulluisukoolituse loosimisest. Dresscode on mänguloom/kaisukaru (loomakostüüm selga või mänguasi kaasa).
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles