Püksid maha! Muudmoodi sellesse Pariisi restorani sisse ei saa

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: neal and molly jansen / Alamy/ Vida Press

Neljapäeval avati Pariisis esimene nudistide restoran. See tähendab seda, et restoranis einestada soovides pead heitma seljast kõik riided.

Restoran nimega O’naturel mahutab 40 inimest ning on esimene restoran Pariisis, kus külastajad peavad olema paljad, vahendas Lonely Planet. Pärast restorani sisenemist suunatakse külalised edasi ruumi, kus tuleb seljast võtta kõik riided. Alles pärast seda, paljalt, on lubatud lauda istuda.

Restoran asub elamupiirkonnas, mis on põhilistest turismiatraktsioonidest eemal. Restorani akendel on alati kardinad ees ning restorani sisenedes peab kõigepealt läbi minema musta värvi kardina vahelt, mis on sinna pandud samuti klientide privaatsust silmas pidades.

O’naturel on juba saanud toetuse Pariisi nudistide seltsilt, kes proovis restorani ära esimesena, enne selle avamist. Restorani juhataja sõnul toetas nudistide selts nende ideed algusest peale, kuid pärast restoranis einestamist oli selts paigaga veel eriliselt rahul.

Kokal on siiski püksid jalas

Restoranis serveeritakse roogasid nagu pardi foie gras'd, purustatud merlangi, tigusid ja crème brûlée'd. Hügieenilistel põhjustel kannavad süüa tegevad kokad ja toitu serveerivad ettekandjad siiski riideid.

Restorani tiim loodab, et Pariisi nudistide restoran peab kauem vastu kui Londoni lühikese elueaga Bunyadi nudistide restoran. Kuigi Bunyadis oli üle 40 000 eelbroneeringu ja pikk ootejärjekord, pidi restoran siiski 2016. aasta augustis uksed sulgema.

O’naturelil on hea asukoht, see asub Bois de Vincennes' pargi lähedal, mis on mõeldud nudistidele ning mille läheduses on bassein, mis korraldab regulaarseid nudistide öid. Prantsusmaa on pikalt olnud nudistide lemmiksihtkoht.

O’naturel hakkab olema avatud teisipäevast pühapäevani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles