Lennuk pidi tegema hädamaandumise, kuna naine avastas, et abikaasal on afäär

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters / Scanpix

Üks naine otsustas lennu ajal aega surnuks lüüa ning mehe telefonis nuhkida. Kui ta aga leidis tõendid, et tema abikaasal on armuke, korraldas ta lennukis sellise stseeni, et meeskond oli sunnitud ette võtma hädamaandumise.

News.com.au kirjutab, et Iraani pere oli teel Qatar Airwaysi lennukiga Dohast Balile. Kui mees magama jäi, võttis naine tema telefoni ning avastas tõendid petmisest. Väidetavalt oli naine tarbinud ka alkoholi ning algatas stseeni. Meeskond püüdis ärritunud naist rahustada, kuid asi läks täiesti käest ära.

Kapten otsustas seejärel hädamaandumise kasuks ning Balile teel olnud lennuk suundus Chennaisse Indias. Perekond saadeti lennukist välja ja reis Balile sai jätkuda.

Kuna turvaküsimust polnud, lubati rahu häirinud perel peagi edasi lennata Kuala Lumpurisse, kust nad suundusid tagasi Dohasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles