Kümme parimat sihtkohta mesinädalateks aastaks 2018

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pulmade planeerimine on suur ettevõtmine ning sageli unustatakse ära, et sellele võiks järgneda ka pulmareis, kus te lõpuks oma suurt elumuutust ja armastust tähistada ja nautida saate.

Travel Triangle on välja toonud valiku parimatest mesinädalate sihtkohtadest, kuhu just järgmisel aastal suunduda.

Seišellid

Seišellid
Seišellid Foto: AP / Scanpix

Seišellide hingevõttev arhipelaag annab võimaluse nautida parimat looduse arhitektuuri ning külluses on ka privaatseid, kõige romantilisemaid randu. Anse Lazio laadsed sukeldumisrannad pakuvad aga unustamatuid seikluslikke elamusi.

Maldiivid

Maldiivid
Maldiivid Foto: Xposure / Scanpix

Rohkem kui 1900 korallisaare veatu ilu veab mesinädalateks Maldiividele. Tuules õõtsuvad palmipuud, vesibungalod, türkiissinine meri, puuderjas rannaliiv, magus troopiline kliima, eraldatus...

Jamaica

Jamaica
Jamaica Foto: AP / Scanpix

Te võite valida lõputul hulgal meelelahutust Montego lahes, Negrilis, Kingstonis, Ocho Rioses või lõunarannikul, kuid te võite ka valida lõõgastumise vaid teineteise seltskonnas – Jamaika annab kõigeks võimaluse.

Langkawi

Langkawi
Langkawi Foto: TopFoto / SCANPIX

Tiomani saare rahulik aura, Pulau Langkawi jalutuskäigud, Batu Ferrechi rannal kondamine, Cameroni kõrgustikel matkamine, Sabahi jõe safari nautimine – Malaisia külje all on koht ideaalseteks mesinädalateks.

Sri Lanka

Sri Lanka
Sri Lanka Foto: SWNS / Scanpix

Pole paremat paradiisi kui pisarakujuline Sri Lanka saar. Imelisi vaateid pakkuvad rongisõidud, päikeselised rannad, vaheldusrikas floora ja fauna – paaridel on siin lõputult avastamist.

Šotimaa

Šotimaa
Šotimaa Foto: TopFoto / SCANPIX

Vali vähemkonventsionaalne pulmareis ning naudi Šotimaa vaateid, toiduelamusi, üüri välja kasvõi terve loss või minge matkama ning nautige lõkketuld. Šotimaal on küllaldaselt võimalusi nautida erinevaid elamusi.

Amsterdam

Amsterdam
Amsterdam Foto: Caro / Scanpix

Taskukohane mesinädalate sihtkoht Euroopas pakub täiuslikku segu ajaloost, elegantsist ja arhitektuurist. Suurepärased kanalid, vabaõhurestoranid, atraktsioonid – lisaks teineteise avastamisele on siin teha küll ja veel!

Belgia

Brüssel, Belgia
Brüssel, Belgia Foto: Scanpix

Kui te otsite pulmareisiks sihtkohta, kus saate nautida maitseid ja lõõgastuda, sobib selleks just Belgia. Lõbusad seiklused, ääretu ilu, šarmantne arhitektuur, šokolaad...

Praha

Praha
Praha Foto: Caro / Scanpix

Üks parimaid 2018. aasta pulmareisisihtkohti. Taskukohane, kuid vajadusel väga romantiline, te leiate kindlasti täpselt õige tasakaalu!

Abu Dhabi

Abu Dhabi
Abu Dhabi Foto: PA Archives / Scanpix

Lähis-Ida pärl pakub paaridele võimaluse nautida eksootikat ja luksusliku modernse arhitektuuri ideaalset kokteili. Matkake Araabia kõrbetes, avastage inspireerivaid mošeesid, jalutage pilvelõhkujate vahel, naudisklege päikselistel randadel!

Santorini

Santorini
Santorini Foto: TopFoto / SCANPIX

Imekauni Kreeka avastamisel ei saa üle ega ümber vulkaanilisest saarest Santorinist. Unikaalne arhitektuur, ühed maailma kõige võimsamad päikeseloojangud – see väike saar on ideaalne igale vastabiellunud paarile, kel ei saa romantikast küll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles