Turvakaamera video: segane mees ronib lennujaamas mööda liikuvat pagasilinti ja jookseb lennukite alale

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Miami lennujaamas teeskles mees telefoniga rääkimist, et turvaväravatest mööda lipsata ning pagasilindile hüpata. Sealt ronis ta otse lennuväljale ning võttis suuna õhkutõusurajale, kust turvatöötajad ta kinni võtsid.

Turvakaamera videost on näha, kuidas mees jalutab rahulikult turvaväravatest mööda ning tegutseb siis kiirelt, et pagasilindile saada ja sealt edasi lennukite alale ronida. Teisest videost on näha, kuidas neoonvestides lennujaama töötajad meest taga ajavad ning lõpuks pikali suruvad.

Anonüümseks jääda soovinud allikas rääkis väljaandele Miamiherald, et ala kuhu mees jõudis on suure turvakontrolli all, mistõttu ei pääse sinna isegi enamik lennujaama töötajatest. Kui teisel pool pagasilinti oleks väravas seisnud lennuk, oleks mees saanud isegi lennukisse siseneda.

American Airlines kinnitas, et selline intsident leidis aset, kuid küsimuste korral palus pöörduda politsei poole.

Kuna kogu juhtum on veel uurimise all, ei ole endiselt selge kas mehel oli kaasas mõni relv või kas ta oli lennujaama töötaja, reisija või täiesti kõrvaline isik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles