PPA soovitab enne puhkusteaega dokumentide kehtivust kontrollida

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti pass.
Eesti pass. Foto: Raigo Pajula.

Politsei- ja piirivalveameti (PPA) kodakondsus- ja migratsioonibüroo kutsub inimesi enne puhkuste- ja koolivaheaegade perioodi üles kontrollima oma dokumentide kehtivusaega.

Dokumendi kehtivusaja varajane kontrollimine ja selle õigeaegne taotlemine võib päästa kodakondsus- ja migratsioonibüroo teeninduses järjekorras seismast, vahendas PPA Ida pressiesindaja.

Peagi on saabumas koolivaheajad ja puhkuste aeg. Selleks, et planeeritud puhkusereis ära ei jääks ja kodakondsus- ja migratsioonibüroo teenindustes pikkades järjekordades seisma ei peaks, soovitab PPA Ida prefektuur kontrollida enda ja pereliikmete dokumentide kehtivusaegu ning juba aegsasti uus dokument taotleda.

«Kutsume inimesi üles oma dokumentide kehtivusaegu jälgima, kuna juba järgmisel aastal aeguvad korraga 2002. aastal väljaantud kümne-aastase kehtivusajaga ja 2007. aastal väljaantud viie-aastase kehtivusega isikut tõendavad dokumendid,» ütles Ida prefektuuri kodakondsus- ja migratsioonibüroo juht Thea Roots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles