10 veebilehte, kust leida üliodavaid lennupileteid

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jonny White / Alamy/ Vida Press

Reisimine on kahtlemata üks tore tegevus, kuid eriti meeldiv on, kui saad seda teha soodsalt.

Kui hoiad reisile minnes lennupiletite hinna osas kokku, saad üle jäävat raha hoopis reisi põnevamaks sisutamiseks kasutada. Popsugar on kokku pannud nimekirja kümnest veebileheküljest, mis aitavad sul leida soodsaid lennupileteid.

Airfare Watchdog: Selle lehekülje autor on reisiajakirjanik, kes postitab tihti parimaid pakkumisi eri sihtkohtadesse.

Google Flights: Tõeline lendude otsimise lihtsustaja. Google Flightsi kalendrist saad ülevaate end huvitava sihtkoha terve kuu soodsamatest lendudest. 

Adioso: Kui oled lendamise kuupäevade osas paindlik, on see lehekülg sulle. Adioso pakub palju soodushindu, peab vaid veidi paindlik olema.

The Points Guy: Sellelt lehelt leiad lisaks soodsatele lennupakkumistele ka reisiuudiseid, hotellide arvustusi ja soovitusi lennupunktide kogumiseks eri lennufirmade puhul.

Hipmunk: Selle lehe teeb eriliseks see, et lende saab otsida nende muretuse kategooria järgi. Ehk siis saad valida otsingus lennu pikkuse ja ümberistumiste arvu ja loomulikult ka hinna.

Yapta: Pole midagi tüütumat sellest, kui ostad endale kallid lennupiletid ja näed mõne päeva pärast, et sama lend on müügil palju soodsama hinnaga. Yapta annab sulle sellest teada ning paljude lennufirmade puhul on võimalik oma piletid sellises olukorras ümber vahetada ning lisaks makstud raha tagasi saada.

Momondo: Momondo on lihtsalt organiseeritud lehekülg, kust leiad nii soodsad pakkumised kui saad valida ka mugavuskriteeriumid.

GTFO: Midagi spontaansele reisijale. Kui sul on võimalik planeerida nädalavahetuse reis mõni päev ette, leiad sellelt leheküljed parimad pakkumised.

Jet Radar: Kui sul on kindel soov reisida, aga ei tea täpselt kuhu, siis sellelt lehelt leiad eri sihtkohtade võrdluses parimad hinnad. Ehk siis saad valida reisi sihtkoha hinna järgi.

Southwest Airlines: Kui lähed Põhja-Ameerikat avastama, siis kohapeal on soodsaimaks lennuliiniks just Southwest Airlines. Kuigi enamik lende on Ameerika Ühendriikide põhised, saab nendega soodsalt lennata ka näiteks Mehhikosse ja Kuubale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles