Google Street View kõige põhjapoolsem punkt üllatab imeliste vaadetega

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Google Maps

Teatavasti näeme Google Street View vaateid ainult tänu Google Mapsi autodele ja inimestele, kes mööda ilma ringi liiguvad ja tänavaid ja loodust üles pildistavad. Sellel, kuhu Google Mapsi tiim minna saab on aga samuti piir.

Kõige põhjapoolsem punkt, mis Google Street View pildile on jäänud on Kanadas Nunavutis asuv Quttinirpaaq Rahvuspark, vahendas Lonely Planet. Kuna rahvuspark on niivõrd eraldatud, külastab seda aastas vaid umbes 50 inimest, kuid sellegipoolest on see paik imeliselt kaunis ning kindlasti külastamist väärt.

Foto: Kuvatõmmis Google Maps

Selleks, et saada erilisest paigast parimaid pilte palus Google Street View tiim abi kõige kogenumatelt rahvuspargi töötajatelt, kellel oli ka väljaõpe Google seadmete kasutamisel. Hingematvad vaated on seega üles võetud pargi enda töötajate poolt.

Foto: Kuvatõmmis Google Maps

37 775 ruutkilomeetrise alaga rahvuspark on tõeline maiuspala eraldatud, erilisi ja ebatüüpilisi sihtkohti otsivale seiklejale. Rahvusparki pääseb ainult eelnevalt kokkulepitud lennuga Resolute Bayst.

Foto: Kuvatõmmis Google Maps
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles