Uuest aastast saab airBalticuga lennata Sotši ja Kaliningradi

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
airBalticu lennuk Bombardier CS300
airBalticu lennuk Bombardier CS300 Foto: airBaltic

Läti lennufirma airBaltic pakub alates 2018. aastast kahte uut sihtkohta, milleks on Sotši ja Kaliningrad (Vene Föderatsioon). Esimene lend Riia ja Kaliningradi vahel toimub 16. aprillil ning Riia ja Sotši vahel 14. mail. 

 «Meil on hea meel lisada Sotši ja Kaliningrad suvisesse lennuplaani, tänu millele saame 2018. aasta suvehooajal pakkuda klientidele juba seitset uut sihtkohta. Mõlemad marsruudid toetavad tublisti Venemaa ja Baltikumi vahelist turistide liikumist,»  kommenteeris airBalticu lennuvõrgustiku president ja firma juhatuse liige Wolfgang Reuss.

Uudis peaks olema eriti meelepärane jalgpalli- ja spordiürituste fännidele, kuna järgmisel aastal võõrustavad mõlemad linnad FIFA maailma jalgpallivõistlust, lisas Reuss.

Foto: airBaltic

Riia-Sotši lennu pikkuseks on 3 tundi 10 minutit, Riia-Kaliningradi vahelise lennu pikkus on 55 minutit.

Suvehooajal lendab airBaltic ka Malagasse (Hispaania), Lissaboni (Portugal), Spliti (Horvaatia), Bordeaux'sse (Prantsusmaa) ja Gdanskisse (Poola).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles