Seitsmeaastane tüdrukutirts jooksis vanemate juurest ära ja istus ilma piletita suvalise lennuki peale

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Dubravko Grakalic / Alamy/ Vida Press

Laps jooksis pühapäeval Genfis rongijaama lähistel vanemate juurest ära, sõitis rongiga lennujaama ning kõigele lisaks istus Genfi lennujaamas easyJeti lennukile ilma igasuguse piletita.

Tüdruku vanemad andsid tütre kadumisest kohe teada Šveitsi politseile, kes aitasid lapse teekonda turvakaamerate abil tuvastada, vahendas Airlive.net.

Seitsmeaastane tüdruk sai lennujaamas end võõraste täiskasvanute lapsena esitledes edukalt turvaväravatest läbi. Lennukile minnes kasutas väike kavalpea ära oma lühikest kasvu ning puges väljuva lennu värava juures lihtsalt lindi alt läbi. Seegi jäi lennujaama töötajatel märkamata ning laps sai segamatult lennukisse minna, seisab lennujaama teatises.

Tüdruk proovis esimesel katsel lennukisse pääseda lennumeeskonna järel, kuid sedasi ei lubatud teda lennule. Teisel katsel sulandus ta rahvamassi ning näitles, et otsib oma vanemaid.  Nii pääseski ta lennukisse, kuid seal märkas teda siiski juba lennujaama töötaja ning andis seejärel lapse üle politseile.

Genfi lennujaama teatises seisis, et selle kahetsusväärse juhtumi valguses, mis poleks kunagi tohtinud aset leida, karmistab lennujaam ohutusreegleid ning ka lennukile minemise protseduuri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles