Nordica läheb üle talvisele lennugraafikule

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennufirma Nordica lennuk
Lennufirma Nordica lennuk Foto: AIVAR AOT

Kodumaine lennufirma Nordica läheb sel pühapäeval üle talvisele lennugraafikule.

Talveperioodil lendab Nordica Tallinnast 12 sihtkohta. Lennugraafikusse jäävad otselennud Stockholmi, Oslosse, Göteborgi, Münchenisse, Amsterdami, Brüsselisse, Peterburi, Trondheimi, Viini, Kiievisse, Varssavisse ja Vilniusesse.

Tuleval, 2018. aasta suvel taastuvad tänavused populaarsed suve- ja puhkuseliinid nagu Nice, Split, Rijeka, Odessa, Berliin, Hamburg, millele lisanduvad uute sihtkohtadena Musta mere äärne Constanta Rumeenias ja Ohrid Makedoonias.

Selle aasta suvehooaeg on kodumaise lennufirma jaoks olnud eriliselt helde ning hetkel eelistab Nordicat rohkem kui iga neljas Tallinnast lendav reisija.

«Meie reisijate arv on ületanud sel suvel kõik prognoosid ja oleme selle eest tänulikud nii oma uutele kui ka senistele klientidele. Kindlasti on reisijate arvu mõjutanud positiivselt ka Eesti eesistumine ELi Nõukogus, kuid peamine tõus on tulnud siiski meie enda äri- ja puhkusereisijate usalduse kasvu  tõttu,» sõnas Nordica juhatuse esimees Jaan Tamm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles