6 soodsat ja päikeselist sihtkohta, kuhu lume ja pimeduse eest põgeneda

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: David C Dixon/ Vida Press

Kui ka sina oled üks neist, keda lörtsine lumi ja ligihiiliv talvepimedus ei rõõmusta, siis on just praegu õige aeg endale kiire põgenemine lõunasse korraldada. 

Päikese alla lendamise võimalusi leiad sellest nimekirjast nii lähedalt, kui ka kaugelt, kuid kõigi ühiseks kriteeriumiks on hetkel madalad lennupiletite hinnad.

Kanaari saared

Tenerife
Tenerife Foto: Olimpio Fantuz/ Vida Press

Novembri keskmine õhutemperatuur 20 kraadi sooja

Kanaari saared on soodsalt talvise päikese otsingutel kindel valik. Kanaari saared pakuvad nii mõnusat rannapuhkust, maitsvat toitu, kui ka lõputuid matka- ja seiklusvõimalusi mägedes.

Hiljutiste metsapõlengute tõttu on lennupiletid Kanaaridele praegu ülisoodsad. Põhilised turismipiirkonnad põlengutest mõjutatud pole ning soe päike ja kaunis loodus on endiselt garanteeritud.

Malta

Foto: David C Dixon/ Vida Press

Novembri keskmine õhutemperatuur 17 kraadi sooja

Malta on väike saareriik, mis saab vastavalt hiljutistele uuringutele kõige rohkem päikest terves Euroopas. Tahtsid põgeneda pimeduse ja lume eest? Malta ongi see koht kuhu sellisel juhul minna. Kaunis keskaegse hõnguga Valletta, maitsev Vahemere köök ja helesinine meri teevad Maltast eriti mõnusa sihtkoha. Lisaks läheb Riiast Ryanair otselennuga Maltasse.

Dubai, Araabia Ühendemiraadid

Dubai
Dubai Foto: Pexels/Walid Ahmad

Novembri keskmine õhutemperatuur 31 kraadi sooja

Linnapuhkus Dubai palava päikese all on kõike muud kui igav. Imetle Dubai suurustavaid kõrghooneid ja tehisrandu ning põika traditsioonilistesse turgudesse ning miks mitte ka seiklusrohkele kõrbetripile.

Marrakech, Maroko

Djemma El Fna väljak Marrakechis
Djemma El Fna väljak Marrakechis Foto: Jan Wlodarczyk/ Vida Press

Novembri keskmine õhutemperatuur 17 kraadi sooja  

Kui päikeselise puhkuse puhul pole sinu jaoks esmatähtis vaid rand, tasub kaaluda Marrakechi. Selles Sahara kõrbe ääremail asuvas kaunis linnas kohtuvad kultuur, ajalugu ja värvid.

Kuuba

Havana, Kuuba
Havana, Kuuba Foto: Peter Schickert/ Vida Press

Novembri keskmine õhutemperatuur 28 kraadi sooja

Nii orkaanide kui ka Ameerika Ühendriikide Donald Trumpi hävitusliku diplomaatia mõjul on nii lennupakkumised kui ka hotellide hinnad Kuubal soodsamad kui kunagi varem. Kuubal ei ole puudu ei kaunitest randadest, ajaloost, tantsuromantikast, ega ka sotsialistliku ajarännu võimalusest.

Keenia

Keenia rannik
Keenia rannik Foto: Pietro Canali/Vida Press

Novembri keskmine õhutemperatuur 26 kraadi sooja

Aafrika riik, kus saad nautida nii ookeani ääres peesitamist, põnevat safarit kui ka imetleda (küll juba Tansaania piiri taha jäävat) Aafrika kõrgeimat eraldiseisva mäe tippu Kilimanjarot. Praegu leiab eriti soodsaid pakkumisi Keeniasse Lufthansaga Amsterdamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles