Lennuki mootorisse «õnnemünte» loopinud naine arreteeriti

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ddp images/ Vida Press

Eelmisel kolmapäeval hilines Lucky Airi lend Hiina idaosas Anhui piirkonnas, kuna vanem proua oli visanud lennuki mootorisse õnne toovaid münte.

Kaasreisijad olid esimesed, kes märkasid vanemat naist lennukimootorisse midagi viskamas ning andsid sellest teada lennujaama töötajatele, vahendas Travel and Leisure. Lennusaatjad avastasid seejärel lennukimootorist münte. Kuigi 76-aastane naine peeti kinni, ei ole teada, kas ta peab teo eest trahvi maksma või ei.

Uskumatul kombel ei ole see esimene kord, kui reisija peetakse kinni õnnemüntide lennukimootorisse pildumise pärast. Juunis võeti Hiinas samal põhjusel kinni 80-aastane vanaproua Qiu. Tol korral selgitas Qiu politseile, et viskas münte mootorisse selleks, et paluda head õnne turvalise reisi jaoks. Qiu ei saanud oma kõrge ea tõttu karistada ning on võimalik, et ka eelmisel nädalal õnnemünte loopinud proua pääseb karistuseta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles