Õõvastav! Lutikad puresid British Airways lennu ajal reisijaid

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lutikad
Lutikad Foto: RUBY WASHINGTON/NYT/Scanpix

British Airways vabandas perekonna ees, kuna neid olid lennu ajal purenud lutikad.

Heather Szilagyi lendas Vancouverist Londonisse koos oma kihlatu ja kaheksa aastase pojaga, vahendab BBC. Lennu ajal märkas naine lutikaid ning andis sellest kohe teada lennusaatjatele. Paraku öeldi talle, et kahjuks ei saa nad oma istekohti vahetada. Seetõttu pidid nad terve öö kestnud lennu veetma koos lutikatega.

Szilagyi sõnul ärkas nii tema kui ta tütar hommikul tugevate lutikahammustustega. 

British Airways esindaja sõnul on lennufirma naisega ühenduses olnud ning nad uurivad olukorda. Lisaks olevat rohkem kui 280 000 lendu aastas teevas ettevõttes lutikate esinemine äärmiselt harv juhus. Sellegipoolest väitis esindaja, et lennukeid kontrollitakse pidevalt ning seistakse hea selle eest, et midagi säärast ette ei tuleks.

Szilagyi ütles, et kuna ta on ise hotellinduses töötanud, tunneb ta lutikad kohe ära.  Lennu ajal märkaski ka eesoleval istmel mitut lutikat. Kui ta lennusaatja poole pöördus, öeldi talle vaid, et meil on kahju, aga oleme välja müüdud ja ei saa midagi ette võtta.

Pärast lendu võttis ta klienditoega ühendust, et olla kindel, et nad ei peaks sama lennukiga koju lendama. Kuna klienditoega rääkimine ei kandnud vilja, postitas naine pildid putukahammustustest Twitterisse.

Alles siis otsustas lennufirma vabandada ning pakkus neile tagasilennuks koju äriklassis lendamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles