GALERII: Vaata, kui lõbusalt möödus kiirete ja ilusate mõõduvõtt lüpsmises

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seiklussaate „Kiired ja ilusad Gruusias“ kolmas osa tõi Kanal 2 ekraanile lõbusa võistluse lüpsmises. Võitjana väljus sel korral tiim „Kiired“ ehk Tanel Padari ja Ott Sepp. Kaotajate ülesandeks jäi šašlõki küpsetamine.

Lõbus mõõduvõtt sai alguse karjamaal, kus esimese ülesandena tuli kokku ajada suur lamba- ja kitsekari. „Lambajooksutamine oli väga lihtne, sest lambad jooksid ise,“ võttis Ott Sepp katsumuse kokku. Märksa keerulisemaks läks siis, kui tiimid pidid loomi lüpsma hakkama. Tiim kiired said kitse pea kohe ka kätte, samuti läks lüpsmine ootamatult valutult. Ilusad Sepo ja Ago aga häid jätta kohe alguses, kuniks pidid abi paluma kohalikult karjaselt.

Piim nägi kahel võistkonnal küll päris erinev välja ja pärast pikka kaalumist olid julgemad seda nõus ka proovima. „See maitse jääb sul päevadeks suhu,“ hoiatas Tanel Padar oma tiimikaaslast Ott Seppa, kes kausist korraliku sõõmu võttis. „Sellel piimal pole häda midagi,“ oli Ott samas veendunud. Ka Sepo Seeman julges lonksu võtta, aga erinevalt Otist ta maitse üle suurt rõõmu välja ei näidanud.

Seekordsest võistlusest tuli võiduga välja kiirete tiim. Kaotajate ülesandeks jäi laua katmine ja šašlõki küpsetamine. „Kui see ongi kaotus, siis sellisest kaotusest ma tahaksingi elada,“ ei olnud Sepo tulemuse üle õnnetu, kuna õhtuks oli laud grusiinide kombel lookas.  

Vaata eilset saadet järele siit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles