Kolmas osa: mõõduvõtt Gruusia talutöödes

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiired ja Ilusad Gruusias
Kiired ja Ilusad Gruusias Foto: Kanal 2

Kanal 2 ekraanil jätkub taas lõbus seiklus mööda Gruusiat ja sel korral ootavad Sepo Seemani, Ago Andersoni, Tanel Padarit ja Ott Seppa ees talutööd Gruusia moodi.

Kui seiklussaate teises osas said Tanel Padar ja Ott Sepp otsustada päevaülesande, siis tänases osas on jäme ots Ago Andersoni ja Sepo Seemani ehk võistkonna «Ilusad» kätes. Juba varavalges ajavad nad oma konkurendid üles, et suunduda karjamaale mõõtu võtma talutöödes.

Esimeseks ülesandeks saab meestel lamba- ja kitsekarja aedikusse kokku ajamine, mida Sepo võrdleb tantsupeo juhtimisega. Ent sellega väljakutse ei lõpe, sest tõeline katsumus läheb lahti siis, kui «Kiired» ja «Ilusad» peavad tõestama, et suudavad loomi ka lüpsta. Kes suudab suurema koguse kätte saada, see ka peale jääb. Justkui oma nimele kohaselt saab tiim «Kiired» lüpsmisega tõesti kärmelt ühele poole. Ent kiirus pole võistluses määrav ja kuigi Sepo ja Ago jäävad hätta looma kinni püüdmisega, saadab neidki lõpuks edu.

VAATA SAATE KOLMANDAT OSA:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles