Reisil toidumürgitust teeselnud paarike peab maksma reisikorraldajale 56 000 eurot trahvi

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naelad
Naelad Foto: Piotr Pawinski / Alamy/ Vida Press

Inglased Deborah Briton ja Paul Roberts valetasid, et said koos oma kahe lapsega Thomas Cooki reisifirma korraldatud Mallorca puhkusereisil toidumürgituse ning nõudsid ettevõttelt kahjutasu. Nüüd peab paarike ise firmale suurema summa välja käima.

Nimelt jagasid Briton ja Roberts puhkusest mõnusaid pilte ja uhkustasid, et nende reis oli olnud «täis päikest, naeru ja rõõmu», mis sai tõestuseks, et toidumürgitust perekond siiski ei põdenud, vahendas The Sun.

Paarike soovis lihtsat raha teenida, kuid langes omaenda seatud lõksu. Thomas Cooki firma kaebas nad laimu eest kohtusse ning võitis. Kui paarile loeti reedel kohtus nende karistus ette, olid mõlemad šokis ning Briton valas korralikult pisaraid.

Süüdistatute sõnul tekkis neil idee firma arvelt raha teenida sõpradega baaris vesteldes.

Paarile osaks langenud karistus on suurepäraseks näiteks karmidest reeglitest, mis kehtivad Suurbritannias valesüüdistustele ja kindlustuspettustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles