Kuus imelist asja, mida teha Kuala Lumpuris

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petronase tornid Kuala Lumpuris
Petronase tornid Kuala Lumpuris Foto: AKG Images / Scanpix

Malaisia pealinn Kuala Lumpur on imeline linn, kus saavad kokku futurism ja traditsioonid.

Panime Stuff.co.nz abiga kokku asjad, mida Kuala Lumpurit külastades kindlasti teha.

1. Proovi tänavatoitu. Kuala Lumpuri tänavatoit on harukordselt hea. Külasta kindlasti Jalan Alori nimelist tänavat, mis on tänavatoidu paradiis ning pannidel säriseb maitsev toit.

2. Petronase tornid. Ikoonilised kaksiktornid on määratu vaatepilt maapinnalt, kuid sisse minnes saad veelgi suurema elamuse. 86. korruse vaateplatvormilt tundub alla vaadates, et maailm on ehitatud klotsidest.

Batu koopad
Batu koopad Foto: Reuters / Scanpix

3. Batu koopad. Hiiglaslikud koopad on iidsed, arvatakse, et suisa 400 miljonit aastat vanad. Vaid pooletunnise sõidu kaugusel pealinnast.

4. Õhtusöök imelise vaatega. Kui ihkad unustamatut toiduelamust, suundu KL Towerisse. Lai valik Aasia roogasid, saateks parim vaade.

5. Õhtusöök pimeduses. Parima toiduelamuse Kuala Lumpuris saad, kui võtad osa neljakäigulisest pimeõhtusöögist. Sul pole aimugi, mida suhu pistad!

6. Maailma ägedaim kaubanduskeskus. Sa ei vaata Viru Keskust enam kunagi sama pilguga, kui oled käinud kaubanduskeskuses, kuhu sisse on ehitatud Ameerika mäed ja atraktsioon kõrgub läbi kümne korruse. Suundu Berjaya Times Square’ile!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles