Hotelliomanik solvas klienti ja soovitas tal dieedile mina

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jean Michel Labat/Vida Press

Inglane Emily Chance kirjutas pärast ebameeldivat hotellikülastust booking.com lehele ausa arvustuse, mille tõttu valas hotelli esindaja naise isiklike solvangutega üle.

Emily Chance veetis kaks ööd Suurbritannias Blackpoolis asuvas Nelcon hotellis ja maksis selle eest 54 eurot. Kuna hotell oli räpane ega vastanud tema ootustele, jättis ta online-keskkonda booking.com negatiivse arvustuse, vahendab news.com.au.

Ta andis hotellile 10 punktist 3,8 ning muu hulgas kirjutas, et juba hotelli sisenedes oli tunda ebameeldivat haisu, vannituba oli räpane ja käterätid polnud puhtad.

Seda, mis järgnes, ei osanud Chance uneski näha. Kõigepealt vastas hotelli esindaja tema arvustusele, küsides, mida ta siis selle raha eest ootas ning lisades, et arvatavasti ootas naine nelja tärni hotelli mugavusi. Sellega aga asi ei piirdunud.

Hotelliomanik Ken Evans jätkas majutusasutuse kaitsmist ning saatis naise isiklikule telefonile solvava sisuga sõnumi. Sõnumis oli kirjas: «kellegi kohta, kes pole kunagi reisil käinud, ei ole sa mitte närviline, vaid lihtsalt täiesti jälk. Sa peaksid dieedile minema, sest tundub, et sa vihkad kõike ja kõiki.»

Hiljem kommenteeris Evans meediale, et tal pole midagi arvustuste vastu, kuid see arvustus oli lihtsalt hunnik valesid. Ta lisas, et hotell ei ole räpane ega haise. Naine olevat vaid otsinud probleeme kohast, kus neid polnud. Evansi sõnul on see küll odavhotell, kuid pole räpane ega saa lubada enda kohta valetamist.

Chance'i sõnul oli saadetud sõnum liiga isiklik ja solvav ning hotelliomaniku selline käitumine ei tohiks mitte mingil juhul olla aktsepteeritav. Ta soovib inimesi selle hotelli eest hoiatada, et ükski teine klient säärase alandamise ohvriks ei langeks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles