Kurioosum: selles hotellis võid hobuse tuppa kaasa võtta

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsey Partridge hobusega hotellitoas
Lindsey Partridge hobusega hotellitoas Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Paljud majutusasutused lubavad külastajatel kassi või koera kaasa võtta, kuid see Ameerikas asuv hotell on lemmikute vastu eriti lahke.

Kentucky osariigis Georgetowni linnas asub hotell Super 8, kuhu on lubatud ka hobused, vahendab Travel and Leisure.

Ontariost pärit Lindsey Partridge oli koos oma hobuse Blizziga teel Kentucky hobuvõistlustele «Thoroughbread Makeover 2017,» kui tahtis veidike tee peal hotellis puhata.

Partridge küsis Super 8 hotelli administraatorilt naljatlevalt, kas ta tohib hobuse ka sisse tuua. Loomulikult ei oodanud ta, et hotellitöötajad nõustuks. Kuid seda nad ometi tegid, küsides Partridge'i käest vaid 10 dollarit (8.45 eurot) lemmikloomatasu.

Hobusel lubati Partridge'iga hotellituppa kaasa minna, kus ta sai isegi telekavaatamisega tutvust teha. Pärast mõningast hotelliruumidega tutvumist veetis hobune öö siiski õues, kus omaniku sõnul oli tal märksa mugavam kui hotellitoas.

Hotell Super 8 ei ole seadnud hotelli külastavatele lemmikloomadele kindlaid piiranguid, mistõttu saavad külaliste karvaste sõprade majutuse eest otsustada hotellitöötajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles