Airbnb perverdist korteriomanik filmis pahaaimamatute külastajate voodielu

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airbnb pervert Wayne Natt
Airbnb pervert Wayne Natt Foto: Longboat Key Police Department

Indianast pärit paarike avastas ehmatusega, et nende Airbnb veebilehe kaudu üüritud korteris on peidetud kaamera, mis on suunatud otse magamistoas asuvale voodile.

Derek Starnes külastas abikaasaga Longboat Key linna Floridas ning avastas nende Airbnb korteri magamistoas, et ruumis asuvas suitsuanduris on kummaline must auk, vahendas Fox News. Lähemal vaatlusel selgus, et must auk oli hoopis peidetud kaamera, suunatud otse nende magamiskohale. Tehnilise taustaga Starnes sai kohe aru millega tegu ning helistas politseisse.

Politsei vahistas 56-aastase korteriomaniku Wayne Natti koheselt. Longboat Key politseileitnandi sõnul oli kaamerat tõesti raske märgata. Lisaks magamistoas voodile suunatud kaamerale oli üks kaamera ka elutoas.

Abielupaar olid juhtunust šokis, kuid loodab, et varasemalt Natti korteris ööbinud inimesed annavad endast nüüd politseile teada.

Korteriomanik Wayne Natt kinnitas politseile, et oli kasutanud peidetud kaamerat külastajate seksuaalelu filmimiseks. Ta lisas, et oli peitnud kaamerad viisil, mis annaksid talle «parema nurga.» Veel väitis Natt, et tema Airbnb külalised olevat olnud säärasest filmimisest teadlikud.

Airbnb esindaja sõnul oli ettevõte juhtunust kuuldes väga ärritatud. Ta eemaldati koheselt Airbnb keskkonnast ning tema juures ööbinud kliendid on saanud igakülgset tuge. Airbnb sõnul võtavad nad klientide privaatsust äärmiselt tõsiselt ning neil on säärase käitumise suhtes täielik nulltolerants.

Enne vahistamist oli Natt üürinud kodu Airbnb lehel välja juba kaks aastat ning tal oli külastajatelt 40 tagasisidet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles