Esimene osa: vinge nelik põrutab Gruusiasse!

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiired ja ilusad Gruusias
Kiired ja ilusad Gruusias Foto: Kanal 2

Neli vägevat meelelahutajat Tanel Padar, Ott Sepp, Sepo Seeman ja Ago Anderson suunduvad suurele seiklusele läbi kuuma Gruusia. Kesk hõrke maitseid ja joovastavaid jooke ootavad nelikut ees lõbusad väljakutsed. Igasse päeva jagub lustakaid ülesandeid, aga ka sportlikke katsumusi. Kas kõvemast puust on tandem „ilusad“ Sepo ja Ago või hoopis meeskond „kiired“ Tanel ja Ott, seda hakkavadki mehed kohapeal välja selgitama. 

Läbi Gruusia kulgev mõõduvõtt pakub ohtralt naudinguid, silmailu, aga ka närvesöövaid hetki. Saun, vein, šašlõkk ja seejärel rattaga mägedesse! Just nii vaheldusrikas tuleb nende seiklus. Maratoni mehed küll ei läbi, ent sportlikke väljakutseid jagub nii kärestikulistele mägijõgedele, taevalaotusesse kui isegi ragbi-väljakule. Samuti annab Gruusia kiiretele ja ilusate võimaluse tõestada end lõbusates ülesannetes, kus füüsilisest jõust olulisemaks muutub leidlikkus ja hea rääkimisoskus. Nii näevad televaatajad muuhulgas, kui  edukad arbuusikauplejad on Eesti mehed või kelle lauluhääl sulatab kohalike südamed.

VAATA SAATE ESIMEST OSA:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles