«Rõve» atraktsioon on kujunenud turistide lemmikuks

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maailm on veider ja imeline koht. Ja antud ebatavaline turismiatraktsioon on kindlasti miski, mille saab kategoriseerida veidraks.

News.com.au kirjutab, et Ameerikas Seattle’is on üks sein, mis on kaetud... näritud nätsudega. See asub Pike Place Marketil Seattle’i kesklinnas ning see tõmbab ligi hordide kaupa turiste, kes mitte ainult ei taha «vastikut» seina näha, vaid tahavad ka ise panustada.

«Nätsusein» on saanud isegi juba äramärkimist TripAdvisoris, kuigi seda nimetati samas ka üheks maailma kõige pisikurohkeimaks atraktsiooniks.

«See on paljudele rõve, kuid siiski tasub vaatamist,» kirjutab üks arvustaja TripAdvisoris. «Lähemalt uurides näete, et nätsuga on väga loominguliselt ringi käidud.»

Kohalik omavalitsus pole aga eriti vaimustuses. 2015. aastal püüti seinast lahti saada. Töötajad nägid vaeva 130 tundi ning täitsid 94 pange 1070 kilo näritud nätsuga, kuid sein puhtana kaua ei püsinud.

 

A post shared by Y•K• (@yokoooo0) on

Arvatavasti sai nätsusein alguse 1990ndatel, kui teatrikülastajad otsisid sabas seistes kohta, kuhu enne etendust oma näts poetada.

Vaata rohkem pilte siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles