Galerii: Veeda öö mugavas puuonnis

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui oled kunagi mänginud puuonnis ning kujutlenud, et elad metshaldjate maagilises kuningriigis, siis nüüd on sul võimalus lapsepõlveunistusi Kanadas taaskogeda.

Briti Kolumbias Vancouveri saarel asuvad pisikesed kerakujulised hotellid the Free Spirit Spheres, mis näevad välja nagu kääbikute onnid, vahendab Travel and Leisure. Kolme onni nimedega Eryn, Eve ja Melody on võimalik ööbimiseks broneerida. Neljas nimega Gwynn on kasutusel hotelli kontorina.

Nendes onnides ei ole selgeid piire lae ja põranda vahel, samuti ei ole neis teravaid nurki nagu traditsioonilises neljakandilises arhitektuuris, sõnas the Free Spirit Spheres juht. Kerakujulised onnid imiteerivad täielikult looduse harmooniat.

Iga onn on kinnitatud puude külge kolme tugeva metalltrossiga ning on keskmiselt kolmemeetrise läbimõõduga. Onnides on voodid, joogivesi, valamu, kütteallikas ja isegi wifi. Õues on aga tualettruumid, grillimisala ning üldkasutuses olev köök. Onnide juurde jäävad matkarajad ja mõnusad piknikualad vee ääres.

Kõige pisemas Eve onnis saavad kaks inimest ööbida 150 euro eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles