Pildid: orkaan Irma jättis endast maha müstilise kummituslaeva

Johanna Vahuri
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kummituslaev
Kummituslaev Foto: Kuvatõmmis

Florida elanikud on hämmastuses, sest Melbourne'i rannale on ilmunud müstiline kummituslaev, mille pardal olid vaid mannekeenid.

13-meetrine purjelaev Cuki on nähtavasti reisinud sadu kilomeetreid ja seni ei ole veel teada, kas pardal oli inimesi. Laevalt leiti vaid mõni mannekeen, vahendab Travel and Leisure.

Esialgsetel andmetel on alus registreeritud Key Westi ja kuulub mehele, kes istub parasjagu vangis. Eeldatavasti reisis laev tormi tõttu umbes 321 kilomeetrit. «Hämmastav, et purjelaev jäi terveks ja sõitis orkaaniga Key Westist siia,» sõnas kohalik elanik Tom Tobin.

«Ma käisin pardal ja seal oli paar mannekeeni. Nemad jäid samuti ellu. Minu jaoks on imeline, et nad suutsid vastu pidada retke viienda kategooria orkaaniga,» lisas Tobin.

Müstiline laev on tõmmanud ligi uudishimulikke elanikke ning võib minna mitu kuud enne, kui selle saab rannalt ära viia. Rüüstajad on laeva juba elektroonikast puhtaks teinud, kuid mannekeene ei ole seni keegi puutunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles