Pikenda suvepuhkust – lõõgastu Jurmalas!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jurmala City Council

Juba teist aastat järjest toimub Jurmalas “Heaolusügis”, mis hõlmab mitmesuguseid võimalusi oma tervise parandamiseks ja lõõgastumiseks Balti riikide suurimas kuurortlinnas. Kutsume teid nautima sügist ja varuma energiat pikaks talveks! Heaolusügis pakub rikkalikku valikut spaapakette (majutusega ja ilma), maitsvaid hiliseid hommikusööke, tasuta treeninguid, toiduvalmistamise töötubasid, kontserte ja palju muud. Alljärgnevalt on toodud mõned pakkumistest:

SPAAPAKKUMISED

Foto: Jurmala City Council

Meelte aed

Kujutlege aroomiküllast spaarituaali, mis annab särava naha ja rahuliku meele – Türgi saun, puhastav lõhnavate pohladega kehakoorija toniseerib nahka, muutes selle pehmeks ja siledaks. Lõõgastav kehamassaaž aitab vabaneda pingest ja aktiveerida varjatud ressursse ning õrna toimega õlid annavad nahale sära. Toitev näomask taastab ja parandab naha elastsust. Tunnete end värske ja energilisena.

Hind: 70 EUR

Koht: Kurshi Hotel & SPA

Foto: Jurmala City Council

Sügise puudutus

Nautige sügise puudutust keha kooriva aromaatse hooldusega – kehamassaaž niisutab nahka ja taastab selle elastsuse. Eeterlikud õlid ja hingamissool tugevdavad hingamisteid ja immuunsüsteemi. Pärast hooldust jalutage randa ja hingake sügavalt sisse!

Hind: 45 EUR

Koht: SemaraH Hotel Lielupe

Foto: Jurmala City Council

Taastav sügispakett

Taastage oma jõuvarud vaid poole nädalaga, mille jooksul saate nautida kahtteist(!) erinevat spaahoolitsust, treeninguid, tervislikke hommiku-, lõuna- ja õhtusööke ning piiramatut Wellness Oasis sauna, basseinide ja treeningsaali külastust! Pakett sisaldab arstlikku läbivaatust ning tervisealast järelevalvet hotellis viibimise ajal. Usaldage end meie hoolitsevatesse kätesse!

Hind: alates 319 EUR

Koht: Hotell Jūrmala SPA

Foto: Jurmala City Council

Merevaigukollane sügis

Lõõgastuge mereäärses viietärnihotellis ja nautige merevaigukollase sügise pakkumisi  koos majutusega ja ühe spaahoolitsusega. Valige näiteks „Päikeseline pakett“, mis sisaldab romantilist vanni merevaiguekstraktiga, merevaiguõliga kogu keha aroomimassaaži ja mango-mascarpone sufleed klaasikese vahuveiniga. Täiuslik valik muretuks nädalalõpuks!

Hind: 149 EUR 2 inimese kohta

Koht: Baltic Beach Hotel

Foto: Jurmala City Council

Terve päev tervise heaks

Ühe päevaga saate oma tervise heaks väga palju ära teha. Tervisliku elustiili õpitoad koos toitumisspetsialisti, psühholoogi või füsioterapeudiga, tervislikud toidud neli korda päevas, erinevad treeningud, mille hulgast valida ning kepikõnd värskes õhus ja palju muud. See on kõik, mida vajate täiuslikuks päevaks.  

Hind: 33 EUR inimese kohta

Koht: Tervisekeskus “Jaunķemeri”

LASTELE

Foto: Jurmala City Council

Sügisesed toiduvalmistamise töötoad

Toiduvalmistamisoskuse arendamine tuleb alati kasuks, seetõttu ootame kõiki lapsi osalema just neile mõeldud sügisestes toiduvalmistamise töötubades. Lapsed õpivad valmistama köögiviljapüreesuppi, pähklitega porgandikooki, tervislikku sügisesalatit, küpsiseid või isegi küpsetatud õunu pohlade ja jäätisega.

Hind: 15 EUR inimese kohta

Koht: Grillbaar “Lighthouse” ja toidustuudio “Madam Brioš”

Foto: Jurmala City Council

Lastehommikud

Iga kuu esimesel pühapäeval toimuvad hilised hommikusöögid vanematele ja loovhommikud lastele. Loovtöötuba, toiduvalmistamise töötoad, mängud ja palju muud.

Hind: 3 EUR

Koht: Restoran “Neptūns”

Foto: Jurmala City Council

Spaaelamus lastele

Lõhnav piimavann, kogu keha massaaž ja banaani-piimakokteil – lapse jaoks täiuslik kooslus. Pärast sellist spaakülastust saavad lapsed kasutada mänguruumi erinevate huvitavate ja arendavate mänguasjade, joonistamis- ja meisterdamistarvetega ning neile on abiks sõbralik ja abivalmis mängutoa töötaja.

Hind: 35 EUR

Koht: Hotell “Baltic Beach Hotel”

Foto: Jurmala City Council

Sügisesed spaarituaalid

Laste spaapuhkus sisaldab mullinätsumassaaži, sädelevat tätoveeringut või kristall- ja dekoratiivseid juuksekaunistusi ning hapnikukokteili.

Hind:  48 EUR

Koht: Hotell “Hotel Jūrmala SPA”

GURMAANIDELE

Foto: Jurmala City Council

Sügismenüüd

Hooajalised köögiviljad, seeneroad, maitsev lastemenüü – restoranid on koostanud oma külastajatele erimenüüd, mis tõstavad esile parimat kohalikku ja hooajalist toodangut.

Hind: alates 8 EUR

Koht: Restoranid “Kurshi Terase” ja “Lielupe”

Foto: Jurmala City Council

Maitseküllased hilised hommikusöögid

Rahulikud puhkepäevahommikud sobivad ideaalselt mitte üksnes mereäärseks jalutuskäiguks, vaid ka hiliseks hommikusöögiks. Kõige populaarsemad maitsvat hilist hommikusööki pakkuvad restoranid ja kohvikud pakuvad nii külluslikku rootsi lauda kui ka traditsioonilisi hommikusööke.

Hind: alates 4.50 EUR

Koht: Restoranid “Lielupe”, “Prospekts 55”, “Noir” ja “Laivas”; grillbaar “Lighthouse” ja kohvik “Gliemežnīca”

AKTIIVNE PUHKUS

Foto: Jurmala City Council

Jalgrattaretked

Avastage Jurmala uued rattarajad – fatbike on mugav vahend ranniku ja düünidega tutvumiseks ning linnajalgrattaga saate sõita läbi linna ja nautida kaunist puitarhitektuuri. Spetsiaalse sügiskoodi esitamisel saate kahe fatbike’i rentimisel kolmanda tasuta või sõita linnajalgratta rentimisel esimesed 2,5 tundi tasuta.

Hind: alates 0 EUR

Koht: Rattarent “ZLX bike” ja “SIXT”

Foto: Jurmala City Council

Seiklused metsapargis ja ekskursioonid looduspargis

Seikluspark “Tarzāns” pakub oktoobris tööpäeviti  kl. 11.00-14.00 30% soodustust, kuid Ķemeri Rahvuspark pakub võimalust osaleda tasuta 30. septembril ja 1. oktoobril toimuvatel linnuvaatlusretkedel ning talve alguse üritusel 25. novembril.

Hind: alates O EUR

Koht: Seikluspark “Tarzāns” ja Ķemeri Rahvuspark

Foto: Jurmala City Council

Hobikeegel (bowling)

Vihmaste ilmade saabudes on hobikeegel alati heaks meelelahutuseks nii täiskasvanutele, lastele kui kogu perele. Oktoobris hobikeegel tööpäeviti 40% soodsam.

Hind: 4 EUR/tund

Koht: Rahvusvaheline heaolukeskus Balans

Jurmalas puhkuse veetmiseks on väga palju erinevaid võimalusi ja eelmainitud on vaid mõned neist. Kõigi “Heaolusügise” pakkumiste vaatamiseks külastage meie kodulehekülge www.visitjurmala.lv. Olete Jurmalas alati teretulnud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles