Ryanair pakub klientide tagasivõitmiseks alla kümne euro maksvaid lende

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryanairi reisilennuk Boeing 737 startimas Tallinna lennuväljal
Ryanairi reisilennuk Boeing 737 startimas Tallinna lennuväljal Foto: Andres Haabu / Postimees

Viimastel nädalatel massiliselt lende tühistanud ja sadu tuhandeid reisijaid ärritanud lennufirma Ryanair üritab ülimadalate hindadega kliente tagasi võita.

Hiljuti oli Ryanair sunnitud pilootide puudumisel tühistama 2100 lendu, mis puudutas 315 000 reisijat. Kuigi Ryanair pakkus kõigile nendega ühendust võtnud reisijatele kas kompensatsiooni või alternatiivset lennulahendust, müüb lennufirma maine parandamiseks reise veel soodsamate hindadega, kui tavaks on olnud.

Reisijatele, kes suudavad Ryanairile tühistatud lennud andestada, pakub lennufirma Euroopa-siseselt lende alates 6,73 eurost, vahendab Travel and Leisure. Populaarsematesse sihtkohtadesse nagu Faro Portugalis, Korfu Kreekas, Malaga Hispaanias ja Napoli Itaalias, saab Londonist lennata lausa 13.50 euro eest. Kahjuks Tallinnast Londonisse Ryanair hetkel soodsaid hindu ei paku, kuid näiteks Easyjetiga on võimalik Londonisse saada vähem kui 30 euroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles