Lennuk sõitis lennujaama töötajale otsa (1)

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
American Airlinesi lennukid
American Airlinesi lennukid Foto: Vida Press

American Airlinesi lennuk oli pärast maandumist teel oma ettenähtud koha juurde, kui see sõitis kogemata otsa lennujaamasõidukile, mille juht sai ka viga.

American Eagle lend maandus pärast Charlestonist väljumist Põhja-Carolinas. Keegi pardal olnud 31 reisijast ega kolmest meeskonnaliikmest ei teavitanud vigastustest. Küll sai vigastusi tööautot juhtinud mees, kes toimetati haiglasse, vahendab Travel Pulse.

Haiglas kuulutati mehe olukord stabiilseks. Sündmuskohale sõitsid ka tuletõrjeautod ja kiirabi, et viga saanud mees saadaks võimalikult kiiresti autost välja. Vahejuhtumi tõttu seisati terminali lähistel ka kogu lennuliiklus, et olukorda saaks rahulikult uurida.

Hilinemised ei kestnud kaua ja üsna pea said reisijad lennukist väljuda. Uurimine veel käib ning asjaolud, miks lennuk autot tabas ei ole veel teada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles