Tinder maksis kummalisel põhjusel kinni lennukist maha jäänud naise pileti

Johanna Vahuri
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tinder
Tinder Foto: Vida Press

Tinder otsustas maksta kinni ühe kasutaja lennupileti. Too oli lennukist maha jäänud, sest ta kohting läks lihtsalt nii hästi.

Erin Kim on pidev Tinderi kasutaja, kes kasutab reisides sageli kohtingurakenduse abi. Vahemaandumise ajal Roomas otsustas ta samuti Tinderi poole pöörduda, kuid kohting läks niivõrd hästi, et naine jäi jätkulennust maha, vahendab Travel and Leisure.

Kim jäi lennukist maha siiski meelega. Kuna tal tekkis kaaslasega klapp, soovis ta Rooma jääda veel üheks päevaks ning sellega kaotas õiguse igasugusele kompensatsioonile. Uus pilet läks naisele maksma 400 dollarit.

Armunud naine kirjutas oma suurepärasest kohtingust ka blogipostituse, kus mainis ära Tinderi. Ootamatult sai ta Tinderilt kirja, kus pakuti talle pileti eest raha. Naine võttis pakkumise loomulikult vastu ning saigi nii rakenduselt tagasi raha, mis tal kohtingu tõttu kaotsi läks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles