Vaid ühest kohast maailmas on veel võimalik tellida McPizzat

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McPizza.
McPizza. Foto: queenimagecity

Lühikest aega 1980ndatel pakkus McDonald’s oma restoranides ka pitsat. Kuigi enamikust kohtadest kaotati pitsa menüüst, siis võis seda siiski veel hiljuti tellida kolmest McDonald’si restoranist, vahendab Taody.com.

Pitsa võeti menüüst välja 90ndatel, mitte seetõttu, et ta poleks populaarne olnud, vaid lihtsalt toidu valmistamisele kulunud aeg ei olnud seda väärt. Siiski sai veel eelmise nädala neljapäevani kolmest USAs asuvast McDonald’si söögikohast pitsat tellida.

Kuni 31. augustini oli USAs kolmest McDonald’sist võimalik tellida nii üheinimese kui ka perepitsat. Üheinimesepitsa hind kõikus 2,75–3,25 dollari vahel, samas kui perepitsa eest tuli välja käia kuus dollarit.

Pitsat pakkuvates McDonald’si restoranides ei käinud mitte ainult kohalikud, vaid need restoranid olid populaarsed sihtkohad ka turistide seas.

Kuigi hiljuti teatas McDonald’si pressiesindaja, et restoranides enam pitsat ei pakuta, siis jätkas üks söögikoht siiski pitsa pakkumist. Nimelt saab pitsat tellida veel USAs Orlandos asuvast McDonald’sist, mis on tuntud kui USA suurim MCDonald’s ja kus pakutakse ka makaroniroogi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles