Õõvastav video: uus turismiatraktsioon neelab inimesed alla (1)

Johanna Vahuri
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neelav auk
Neelav auk Foto: Kuvatõmmis

Uus reisihullus viib turistid Brasiilias ühe augu juurde, mis justkui neelaks kõik inimesed alla. Kuigi pildid näevad välja õõvastavad, ei juhtu sinna auku kukkumisest midagi hullu.

Pedra Que Engole ehk neelamiskivi asub Trinidadi jõe ühe kose all. Seda tuleb otsima minna Rio de Janeirost 270 kilomeetrit lõunast, vahendab news.com.au.

 

Pedra que engole #rootspelomundo #trindade #pedraqueengole #riodejaneiro #trilha #brazil

A post shared by Robson Roots (@rootspelomundo) on

Selleks, et elamusest osa saada, tuleb libistada end kahe kivi vahele, kust voolab kiiresti üle ka vesi. Augu all on aga pisike koobas, kus on turvaline maanduda. Pealtvaatajatele jääb aga mulje, nagu oleks kivid inimese elusalt neelanud.

Koopast välja saamiseks tuleb mööda looduslikku liumäge järjest alla lasta, kuni jõuad jõeni. Seejärel saab tulla kaldale ja tagasi üles ronida. Kogu retk tundub üsna hirmuäratav, kuid seiklusjanulised turistid on sellele paigale tormi jooksnud. 

 

Via @insidertravel: This rock in Brazil swallows you. #swallowrock #lifeisanadventure

A post shared by INSIDER (@thisisinsider) on

 

" A natureza não faz milagres, faz revelações" ...

A post shared by Adriana Souza ☀️ (@dri_kaaa) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles