Küsitlus: soodne lennupilet on parem kui seks

Johanna Vahuri
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Odavad lennupiletid
Odavad lennupiletid Foto: Vida Press

Ameerika Ühendriikides tehtud uuringust selgus, et soodsate lennupiletitega reisimine võib olla äärmiselt rahuldav ning paljud peavad seda tunnet ka paremaks kui seks.

Küsitluses osalesid nii mehed kui ka naised vanuses 18–69 eluaastat. Neil paluti jagada oma arvamust lennupiletite otsimisest ja broneerimisest. 37 protsenti vastanutest kirjeldasid, et tunnevad rõõmu, kui suudavad reisil raha säästa, vahendab Travel and Leisure.

Iga neljas vastanu ütles, et tunneb end targana ja et on millegi kasulikuga hakkama saanud, kui suudab leida soodsad piletid. Koguni 44 protsenti eelmise aasta jooksul lennupileti ostnud inimestest arvas, et soodsa pileti leidmine on parem kui seks.

59 protsenti arvas, et hea pakkumise tabamine on parem kui esimene kohting, 61 protsenti arvas, et see on parem kui sõpradega aja veetmine, 69 protsenti ütles, et soodne pilet on etem kui hea sarja järjest vaatamine ja 70 protsenti eelistas seda õllele või veinile.

Vastustest selgus, et sellise tunde saavutamine, nagu oleks piletite ostmine parem kui seks, võib toimuda mitmel viisil. Kui hakkad pileteid soetama, tuleks enne ostmisnupu vajutamist veidi oodata. Hinnad kipuvad pärast suvehooaega alati kukkuma, kuid kindel on ka see, et kui on tõesti head piletid saadaval, tuleb need kohe ka ära osta.

Lisaks mõjutab ka aeg, millal plaanid reisida. Jõulude ajal ja suvel on piletid alati kallimad, kui teistel kuudel, seega tasuks reise vastavalt planeerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles